Како да се заштитите себеси од нуклеарната радиоактивност на „јонизирачкото зрачење“ кое се случува СЕГА!!! во Јапонија и кое може да предизвика сериозни болести? ... морате да го одржувате вашето тело со алкален начин на живот и исхрана.

Повеќе...

Силно алкалната вода лесно може, без употреба на хемикалии од каков било вид, да ги отстрани токсичните хемикалии со маслена структура кои ги употребуваат земјоделците.

Повеќе...

Телесните органи си ги познаваат нивните специфични функции, како и тоа како да се добие оптимално здравје, и тоа дури 100 пати повеќе од сите медицински доктори, истражувачи, научници и нутриционисти во светот заедно.

Повеќе...

Symbiotics®, кој е процесиран во САД со неговиот патентиран систем BIO-lipid™ за подобрување на апсорбцијата и биодостапноста на состојките од колострумот, е поефикасен за 100% до 250% во уништувањето и спречувањето на развојот на оргомен број штетни патогени, за разлика од конкурентите...

Повеќе...

НРА® е вид на високо прочистен, медицински ланолин од кој се отстранети сите алергенски компоненти и нечистотии со патентиран процес со што безбедно може да се употребува за доилките и децата. Во заклучокот, нашите податоци покажуваат значително подобар резултат за пациентите третирани со НРА® ланолин споредено со измолзено мајчино млеко... НРА® ланолинот е поефективен од измолзеното мајчино млеко за побрзо исцелување на раната и намалување на болката на брадавиците.

Повеќе...

Напомена: Текстовите од рубриката „Стручни написи“ служат како водич за стручни лица: лекари, фармацевти, нутриционисти и др. и не се наменети за други лица кои самостојно би одредувале одредена терапија или би вршеле замена на класични лекарства и медицински третмани.