Chanson water®

Подредување:

Чансон BF-007W Филтер за туширање

2.250 ден.


100% го отстранува хлорот 
Детални информации...Чансон BF-C270 Рефил за филтер за туширање

720 ден.
Чансон PJ-6000 Филтер за јонизатор

2.850 ден.


Производ направен од активен јаглен и синтетички влакна. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»
Резултати 1 - 3 од 3