Excalibur

Подредување:

Excalibur Dehydrator 4 полици

13.900 ден.


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...Excalibur Dehydrator 5 полици, иноксен, со тајмер

31.900 ден.


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...Excalibur Dehydrator 9 полици со тајмер, црн

24.600 ден.


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...Excalibur Dehydrator 9 полици со дисплеј, црн

26.400 ден.


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...Excalibur Dehydrator 10 иноксни полици, иноксен со тајмер, инокс

58.500 ден.


Совршено ќе се вклопи во секоја кујна и ќе ви овозможи подготовка и на најзахтевните сурови деликатеси! 
Детални информации...ParaFlexx Ultra,силиконски подлошки за дехидратор со 4 полици

540 ден.


Нелепливи, безмирисни подлошки кои можете да ги користите дури и како подлога за печива. Лесно се одржуваат. 
Детални информации...ParaFlexx Ultra,силиконски подлошки за дехидратори со 5, 9, 10

700 ден.


Нелепливи, безмирисни подлошки кои можете да ги користите дури и како подлога за печива. Лесно се одржуваат. 
Детални информации...ParaFlexx Premium, подлошки за дехидратор со 4 полици

540 ден.


Нелепливи, безмирисни подлошки кои можете да ги користите дури и како подлога за печива. Лесно се одржуваат. 
Детални информации...ParaFlexx Premium, подлошки за дехидратори со 5, 9, 10 полици

700 ден.


Нелепливи, безмирисни подлошки кои можете да ги користите дури и како подлога за печива. Лесно се одржуваат. 
Детални информации...Иноксна полица за дехидратори со 5, 9, 10 полици

920 ден.


Иноксна полица за професионална употреба. 
Детални информации...Пластична мрежичка за дехидратори со 4 полици

300 ден.


Пластична мрежичка. 
Детални информации...Пластична мрежичка за дехидратори со 5, 9, 10 полици

360 ден.


Пластична мрежичка. 
Детални информации...Пластична полица за дехидратори со 4 полици

420 ден.


Пластична полица. 
Детални информации...Пластична полица за дехидратори со 5, 9, 10 полици

480 ден.


Пластична полица. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»


Прикажи #  
Резултати 1 - 14 од 14