Зелено за здравје

Цена: 300 ден.


Прашајте нè за овој производ


Прочитајте дел од содржинатаПрочитајте дел од содржината

Во потрага за совршената човекова исхрана, Викторија Бутенко ја споредува стандардната западна исхрана со исхраната на дивите шимпанза. Овие животни имаат исклучително силен имунитет и се отпорни на СИДА, хепатит Ц, рак и други смртонсони болести за луѓето. Се проценува дека шимпанзата имаат 99,4% заеднички гени со луѓето, но нивната исхрана драстично се разликува од нашата. Највпечатливата разлика е во тоа што шимпанзата јадат значително повеќе зелени лисја од луѓето. Викторија создаде низа зелени кашести сокови кои на сите им овозможуваат да ја конзумираат потребната количина на зелени лисја на многу вкусен начин и со тоа забележително да го подобрат сопственото здравје или да се излечат од низа болести.

„Јасната, едноставна и авторитативна идеја на Викторија Бутенко е толку значајна, толку моќна – што можеме да очекуваме за една деценија да го видиме и почувствуваме светот на здравјето изменет од темел.“

Томас К. Чавез
хомеопат и автор на „Електрониката на телото“


„Викторија,  го направи тоа повторно! Ја обожавам твојата нова книга. Ќе им донесе здравје на милиони, ќе ги намали идните ризици од дегенеративни болести на новите генерации, и ќе го направи животот полесен за сите нас. Мора да се прочита!“

Д-р Ружа Богданович
меѓународно признат предавач, автор на „Лекот е во причината“


„Во ’Зелено за здравје’ Викторија ни дава единствена, а сепак едноставна и вкусна стратегија за на нашиот организам да му ги овозможиме  толку потребните хранливи материи.
Зелените кашести сокови навистина се ревулоционерни! Оваа книга би ја препорачала на секого! Целосно ги задоволува потребите на оние кои настојуваат да го заменат современиот начин на исхрана со здрав животен стил, како и на оние кои веќе со години се на сурова исхрана!“

Филис Лин
застапник за сурова исхрана


Заштедете:

12 чекори до сурова храна + Зелено за здравје

12 чекори до сурова храна + Зелено за здравје

Цена: 360,00 ден.

300,00 ден.