Lansinoh Двојна електрична пумпа за доилки

lansinoh_affinity

Технологија Custom Expression™ за Максимален проток на млеко

Специјално дизајнирана за да постигне максимален проток на млеко, додека во исто време, најдобро што може, го имитира природниот ритам на бебешкото цицање. Технологијата Custom Expression™ овозможува 2 фази - за брза и бавна стимулација, кои можат да се приспособат на индивидуалната потреба и удобност на мајката.

  • • ComfortFit™ перничиња за удобно и безбедно приспособување на градите
  • Копче за брза промена на фазите
  • Посебни нивоа за брзина и впивање (8 поставки за впивање и 6 за брзина)

 

Копче за брза промена на фазите

Нашето специјално копче за брза промена и овозможува на мајката лесно да ги промени соодветните фази. Ќе ви биде од корист ако вашето млеко се испумпа пред поставеното време од 2 минути или едноставно, доколку сакате да ја одминете првата фаза. Некои мајки можат и повеќепати да го користат копчето, доколку се намали млекото за време на пумпањето.

  • LCD екран, лесно читлив
  • Леснo за употреба и чистење
  • Лесен и пренослив дизајн
  • За долгорочна дневна употреба, дома или надвор
  • Со електрична енергија или на батерии

 

Заштита од враќање на млекото

Lansinoh Affinity™ е специјално дизајнирана пумпа која го спречува враќањето на млекото во цевката и пумпата, и служи за подобра хигиена и полесно чистење. Дизајнирана за долгорочна дневна употреба, дома или надвор од дома, Lansinoh пумпата може да се користи со батерии или електрична енергија, и секако не содржи бисфенол-А (BPA - Бисфенол-А, органска супстанца која се содржи во пластиката и е штетна за човековото здравје).

Добијте го млекото за многу пократко време!

Lansinoh двојна електрична пумпа за доилки Lansinoh двојна електрична пумпа за доилки 9.400 ден.
Lansinoh компактна eдинечна електрична пумпа за доилки Lansinoh компактна eдинечна електрична пумпа за доилки 6.900 ден.
Lansinoh рачна пумпа за доилки Lansinoh рачна пумпа за доилки 2.900 ден.