Еднократни влошки за гради

Избегнете ги непријатните истекувања со овие суперапсорбирачки влошки.

Меката, сува обвивка го впива млекото од кожата и го насочува кон средината на влошката каде се апсорбира со специјален полимер. Ова уникатно дејство ја одржува сува вашата кожа и облеката.

Специјалната контура овозможува потполна покриеност, а лепливите ленти кои не се лизгаат, ја држат влошката на место.

  • Ултратенки, лесни и удобни
  • Еднонасочна технологија на проток
  • Обликувани за природно приспособување кое не се гледа под облеката
  • Суперапсорбирачки полимер
  • Леплива лента која не се лизга
  • Водоотпорна ламинирана (непластична) ткаенина
  • Единствена форма на полимер кој ја задржува својата форма кога е влажен
  • Хигиенски завиткани - совршени за вашата чанта кога сте излезени

lansinoh_pads

Lansinoh памучна подлошка (6 парчиња) Lansinoh памучна подлошка (6 парчиња) 130 ден.
Lansinoh памучна подлошка (24 парчиња) Lansinoh памучна подлошка (24 парчиња) 390 ден.
Lansinoh памучна подлошка (60 парчиња) Lansinoh памучна подлошка (60 парчиња) 650 ден.