Lansinoh памучна подлошка (6 парчиња)

Цена: 130 ден.


Прашајте нè за овој производ


Избегнете ги непријатните истекувања со овие суперапсорбирачки влошки.
Меката, сува обвивка го впива млекото од кожата и го насочува кон средината на влошката каде се апсорбира со специјален полимер. Ова уникатно дејство ја одржува сува вашата кожа и облеката.
Специјалната контура овозможува потполна покриеност, а  лепливите ленти кои не се лизгаат, ја држат влошката на место.

  • Ултратенки, лесни и удобни
  • Еднонасочна технологија на проток
  • Обликувани за природно приспособување кое не се гледа под облеката
  • Суперапсорбирачки полимер
  • Леплива лента која не се лизга
  • Водоотпорна ламинирана (непластична) ткаенина
  • Единствена форма на полимер кој ја задржува својата форма кога е влажен
  • Хигиенски завиткани - совршени за вашата чанта кога сте излезени

Погледнете ги останатите производи на Lansinoh