Начини на плаќање

1. Во просториите на Нутри Вита можете да платите на следниве начини:

  • Плаќање во готово кое можете да го извршите само со денари.
  • Плаќање со картичка можете да извршите со дебитните и кредитните картички Visa, Master, Maestro како и со Diners до 12 рати од сите домашни и странски банки.

2. Преку Веб продавницата плаќање можете да извршите на следниве начини:

  • Плаќање со картичка - можете да извршите со дебитните и кредитните картички Visa, Master и Maestro од сите домашни и странски банки. Откако ќе ја изготвите нарачката, веб продавницата безбедно Ве пренасочува кон страницата на банката за плаќање со платежна картичка, каде треба да го внесете бројот на картичката и да го потврдите плаќањето. По успешната трансакција, производите Ви ги доставуваме на адресата посочена во нарачката.
  • Плаќање при преземање - можете да одберете доколку сакате производите да Ви бидат испратени на Вашата адреса, а Вие да му ги платите на курирот кој ќе Ви ја достави нарачката.
  • Плаќање со уплатница - на уплатница ПП10 ги пополнувате потребните податоци и го уплаќате вкупниот износ во Вашата најблиска банка или пошта, на жиро сметка на Нутри Вита. По извршената уплата Ве молиме известете нè за побрзо процесирање на нарачката. Откако уплатата ќе се реализира на нашата сметка, производите Ви ги доставуваме на адресата посочена во нарачката.
    Пример за пополнета уплатница:

    Пример за пополнета уплатница

За сите нарачки со вредност од 1500 денари или повеќе, испораката до Вашата адреса е БЕСПЛАТНА.
За нарачки со вредност пониска од 1500 денари, автоматски ќе Ви бидат пресметани 100 денари за испорака при креирањето на самата нарачка.

Ако имате прашања, забелешки, идеи или предлози, слободно обратете ни се на телефон (02) 3230 777 или на 076-487-171 или на е-пошта info@nutrivita.mk.

Поддржани се следниве типови на дебитни и кредитни платежни картички:

Платежни картички

Плаќањето со картичка преку веб продавницата се реализира преку Халк банка АД Скопје, а безбедноста и верификацијата на податоците ја гарантираат:

Verified by Visa Master card secure code