LatchAssist™ за брадавици

lansinoh_latchassistВо првите денови по раѓањето, мајките можат да искусат повлечени брадавици, привремена состојба која може да го отежне доењето и да го направи неудобно. Исто така, кожата може толку да им се растегне, така што нивните брадавици наместо да бидат испакнати, ќе бидат рамни.

Рамните брадавици можат да му го отежнат доењето на вашето бебе. За жените кои имаат рамни брадавици, Lansinoh го иновираше LatchAssist™, едноставна направа за привремено да ги испакне брадавиците и да овозможи добра лактација - првиот чекор до успешно доење.

  • Нежно ја повлекува брадавицата
  • Едноставен, ефикасен и лесен за користење
  • Вклучува мала кутија за хигиена и преносливост

„Многу јасен и лесен за употреба, и дава самодоверба на жената.  Јас го препорачувам LatchAssist™ затоа што може да го спречи откажувањето на  многу жени од од доење, како последица од рамни/повлечени брадавици. Решението сега ви е на дофат со LatchAssist™!“ - Џуди Фокс, акушерка.

Lansinoh LacthAssist за вовлечени брадавици Lansinoh LacthAssist за вовлечени брадавици 550 ден.