Magimix

Подредување:

Magimix 5200 XL Premium црн

37.380 ден.


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix 5200 XL Premium црвен

37.380 ден.


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix 5200 XL Premium хром брилијант

38.750 ден.


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix Patissier

54.370 ден.


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix Gelato Expert

40.790 ден.


За подготовка на вкусни и ладни задоволства. 
Детални информации...Magimix Диск Julienne 2x2mm

1.670 ден.


за правење фин чипс и тенки стапчиња. 
Детални информации...Magimix Диск Julienne Wide 2x6mm (Tagliatelles Fines)

1.670 ден.


за правење фин чипс и тенки стапчиња. 
Детални информации...Magimix Диск Grating (Rapeur) Disc 2mm

1.670 ден.
Magimix Диск Grating (Rapeur) Disc 4mm

1.670 ден.
Magimix Диск Grating (Rapeur) Disc 6mm

1.670 ден.
Magimix Диск Slicing (Emanceur) Disc 1mm

1.670 ден.
Magimix Диск Slicing (Emanceur) Disc 2mm

1.670 ден.
Magimix Диск Slicing (Emanceur) Disc 4mm

1.670 ден.
Magimix Диск Slicing (Emanceur) Disc 6mm

1.670 ден.
Magimix Диск Slicing (Emanceur) Disc 10mm (for Dicing Kit)

1.670 ден.
Magimix Диск Parmesan Disc

1.670 ден.


за рендање тврди сирења или тврди чоколади 
Детални информации...Magimix Диск Radis Disc

1.670 ден.


за рендање трупки 
Детални информации...Додаток за подготовка на коцки и стапчиња од зеленчук и овошје

4.030 ден.


Magimix е првиот домашен процесор за храна со опција за сецкање коцкички и стапчиња. 
Детални информации...Magimix Сет од 3 диска (Ondulе + Tagliatelle + Julienne)

5.080 ден.


Прикачете ги овие три неверојатно сестрани дискови за сецкање на вашиот Magimix процесорот за брзо сечење без губење време. 
Детални информации...Magimix Држач за 6 диска

2.350 ден.
Magimix Мелница за блендер

3.490 ден.


Magimix Мелница за Блендер за мелење зачини, пиреа, храна за бебиња и сосови. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»


Прикажи #  
Резултати 1 - 21 од 21