Hurom

Можете да ја видите и да ја вкусите разликата!

Што е бавен соковник?Hurom бавниот соковник користи патентиран систем на технологија за цедење сокови со мал број вртежи. Се нарекува „бавен соковник“ бидејќи работи со само 43 вртежи на минута и користи енергија од само 150 вати. Но, нека не ве залажува името. Бавниот соковник, всушност работи побрзо од повеќето вообичаени соковници, цеди повеќе сок, а исфрла многу посува пулпа, со што има многу поголема продуктивност споредено со центрифугалните соковници. Начинот на екстракција е со изџвакување и притискање. Со оваа постапка се притиска и раскинува структурата на храната, притоа ослободувајќи ги длабоко скриените хранливи материи, ензими и антиоксиданси. Исто така, ослободува поголем дел од фитонутриентите, резултирајќи во сок со природна боја во кој се останати повеќе витамини и минерали. Малиот број на вртежи во минута осигурува дека не е нарушена природната структура на овошјето и зеленчукот, оневозмужувајќи ја оксидацијата и одделувањето на сокот во чашата. Оттука, се зачувуваат скапоцените ензими и нутриенти кои се најблизу до својата природна органска форма.

Hurom Slow Juicer е првиот патентиран соковник во светот кој користи систем на технологија со мал број на вртежи. Со овој метод се екстрахира максимална количина од нутриентите, ензимите, антиоксидантите, минералите, витамините и вкусот, а сето тоа од минимална количина на храна како овошје, зеленчук, зеленолисни растенија, пченична трева, јаткасто овошје, па дури и соја во зрно.Подредување:

Hurom H100 - платинум

29.700 ден.


Наједноставно чистење - ново сито за лесно миење

Три сита - бистар или густ сок, или сладолед

Проверен - Hurom технологија

 
Детални информации...Hurom H320N - титаниум сив

39.500 ден.


Голем отвор за ставање и ненасечкани намирници. Од сокови, млека од јаткасти плодови до здрави десерти. 
Детални информации...Hurom HW XXL PRO

102.300 ден.


3 комори за цедење + Smart преткомора со голем отвор. Нерѓосувачки челик и робусна изработка. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»
Резултати 1 - 3 од 3