Hurom HW XXL PRO

Цена: 102.300 ден.


Прашајте нè за овој производ


Професионалниот соковник Hurom HW се разликува по големиот отвор за додавање намирници.

Изработен од квалитетни материјали. Куќиштето е од брусен нерѓосувачки челик. Пластиката е BPA па нема ризик од контаминација на намирниците. Сврделот е изработен од ULTEM - материјал 8 пати посилен од просечната пластика.

Доаѓа со три комори па можете само да ја замените комората и да продолжите со работа.

Има и функција Самочистење. Имено, по користењето на една комора за цедење, ставете вода во неа и вклучете го моторот па пропуштете ја водата надвор. По завршување на работниот ден, отворете ја комората и исперете ја потемелно.

Спецификации

  • Тежина: 8,6 kg
  • Димензии: 44,6 × 28,2 × 19,9 cm
  • Материјал: BPA FREE, инокс
  • Сила: 150W
  • Кабел: 1,4 m
  • Број на вртежи: 60 во минута
  • Додатоци: 3 комори, 2 сада, 2 четки за чистење
  • Број на сита: 4 ситни сита и 1 крупно
  • Големина на сад: 850 ml
  • Гаранција: 1 година