Кала Намак

Црна хималајска сол – Кала Намак, ситна, 1000 гр.

100 ден.


Посебен вид минерална сол која се користи со векови во индиската кујна за готвење или како зачин. Освен специфичниот вкус, таа е позната и по исклучителните здравствени придобивки. 
Детални информации...