Рачна пумпа за доилки

lansinoh_pump

Lansinoh рачната пумпа е направена од 100% полипропилен без бисфенол-А, пластика која се претпочита за чување на мајчиното млеко. Со уникатно ComfortSeal™ перниче, практична рачка и лесен дизајн, пумпата е удобна и лесна за употреба. Компактниот дизајн овозможува лесна употреба со една рака и дискретна преносливост, а во исто време е лесна за склопување, за употреба и чистење.

Од сите пумпи кои ги имам пробано, само Lansinoh пумпата го издржа тестот на времето. Ми помогна да добијам умерена количина на млеко без истекување, а е лесна за чистење и склопување - не ви е потребна диплома од ракетна наука, само производ кој го прави точно она што го пишува на кутијата! - Линоа Катанач, автор, Teach Yourself Green Parenting

 • Удобна
  Уникатното ComfortSeal™ перниче, обезбедува сигурно и удобно впивање за безбедно приспособување и побрз проток на млекото.
 • Безбедна
  100% без бисфенол-А и може да се чисти во машина за садови
 • Практична
  Практичната рачка не го оптоварува рачниот зглоб, овозможувајќи ефикасно пумпање со една рака за лесно имитирање на ритамот на бебешкото доење.
 • Преносливост
  Компактна големина, тивка и многу лесна, пумпата може да се склопи за помалку од минута.
 • Ефикасна
  Брза, нежна, удобна – без потреба од батерии или електрична енергија. Соодветна заштита и држач за шишиња кои го спречуваат истурањето и ја заштитуваат пумпата од нечистотии за време на патување.
 • Стандардна големина
  Ви овозможува да го испумпате млекото во скоро сите бебешки шишиња.
 • Додатоци
  Lansinoh пумпата има само 7 компоненти и вклучува две шишиња за чување и резервни делови.

Lansinoh рачна пумпа за доилки Lansinoh рачна пумпа за доилки 2.500 ден.
Lansinoh компактна eдинечна електрична пумпа за доилки Lansinoh компактна eдинечна електрична пумпа за доилки 6.900 ден.
Lansinoh двојна електрична пумпа за доилки Lansinoh двојна електрична пумпа за доилки 9.400 ден.