Excalibur

Подредување:

Excalibur Dehydrator 5 полици, иноксен, со тајмер

31.900 ден.


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...



Excalibur Dehydrator 9 полици со тајмер, црн

28.300 ден.


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...



Excalibur Dehydrator 9 полици со дисплеј, црн

30.400 ден.


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...



ParaFlexx Ultra,силиконски подлошки за дехидратор со 4 полици

540 ден.


Нелепливи, безмирисни подлошки кои можете да ги користите дури и како подлога за печива. Лесно се одржуваат. 
Детални информации...



ParaFlexx Ultra,силиконски подлошки за дехидратори со 5, 9, 10

700 ден.


Нелепливи, безмирисни подлошки кои можете да ги користите дури и како подлога за печива. Лесно се одржуваат. 
Детални информации...



ParaFlexx Premium, подлошки за дехидратор со 4 полици

540 ден.


Нелепливи, безмирисни подлошки кои можете да ги користите дури и како подлога за печива. Лесно се одржуваат. 
Детални информации...



ParaFlexx Premium, подлошки за дехидратори со 5, 9, 10 полици

700 ден.


Нелепливи, безмирисни подлошки кои можете да ги користите дури и како подлога за печива. Лесно се одржуваат. 
Детални информации...



Иноксна полица за дехидратори со 5, 9, 10 полици

920 ден.


Иноксна полица за професионална употреба. 
Детални информации...



Пластична мрежичка за дехидратори со 4 полици

300 ден.


Пластична мрежичка. 
Детални информации...



Пластична мрежичка за дехидратори со 5, 9, 10 полици

360 ден.


Пластична мрежичка. 
Детални информации...



Пластична полица за дехидратори со 4 полици

420 ден.


Пластична полица. 
Детални информации...



Пластична полица за дехидратори со 5, 9, 10 полици

480 ден.


Пластична полица. 
Детални информации...




  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»


Прикажи #  
Резултати 1 - 12 од 12