ParaFlexx Ultra,силиконски подлошки за дехидратори со 5, 9, 10

Цена: 700 ден.


Прашајте нè за овој производ


Димензии: 35,5 cm х 35,5 cm.

Без Бисфенол-А

Нови и подобрени!

Нелепливи подлошки, без мирис.

Сè што треба да направите за изработка на вкусни колачиња и грицки е да излеете пире од овошје или јогурт и по сушењето да го одвоите од подлошката. Овие подлошки можат да се користат и како подлошки за печење. Обложени се со висококвалитетен силикон за поголема нелепливост.

Едноставни за чистење и погодни за повеќекратна употреба.