Хималајски лампи

Подредување:

Лампа од хималајска сол, Пирамида, ≈2 кг.

1.950 ден.


Јонизирачка лампа од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈800 г.

280 ден.


Јонизирачки свеќник од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈1 кг.

320 ден.


Јонизирачки свеќник од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Кабел со прекинувач за Хималајска лампа

400 ден.


Во случај да ви се оштети оригиналниот кабел кој доаѓа со лампата. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»
Резултати 1 - 4 од 4