Хималајска сол

Подредување:

Хималајска кристална сол, ситна, 500 гр.

130 ден.


Најчиста и најкорисна сол на нашата планета. Чистите кристали од хималајска сол содржат 84 минерали во траги и елементи неопходни за оптимално здравје, а не содржи токсини. 
Детални информации...Хималајска кристална сол, ситна, 1000 гр.

220 ден.


Најчиста и најкорисна сол на нашата планета. Чистите кристали од хималајска сол содржат 84 минерали во траги и елементи неопходни за оптимално здравје, а не содржи токсини. 
Детални информации...Црна хималајска сол – Кала Намак, ситна, 1000 гр.

220 ден.


Посебен вид минерална сол која се користи со векови во индиската кујна за готвење или како зачин. Освен специфичниот вкус, таа е позната и по исклучителните здравствени придобивки. 
Детални информации...Хималајска кристална сол за капење, гранули 2-3 мм., 1000 гр.

250 ден.


Најчиста и најкорисна сол на нашата планета, наменета за уживање и опуштање при капењето. 
Детални информации...Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈1 кг.

320 ден.


Јонизирачки свеќник од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Хималајска кристална сол, парчиња 4 см., 1000 гр.

220 ден.


Најчиста и најкорисна сол на нашата планета. Чистите кристали од хималајска сол содржат 84 минерали во траги и елементи неопходни за оптимално здравје, а не содржи токсини. 
Детални информации...Хималајска кристална сол, гранули 4-6 мм., 1000 гр.

220 ден.


Најчиста и најкорисна сол на нашата планета. Чистите кристали од хималајска сол содржат 84 минерали во траги и елементи неопходни за оптимално здравје, а не содржи токсини. 
Детални информации...Хималајски камен против потење

240 ден.


Ефикасно го отстранува потењето. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»


Прикажи #  
Резултати 1 - 8 од 8