Невотон®

Подредување:

Јонизатор за Сребрена Вода ИС-112

7.500 ден.


Наменет за добивање на воден раствор од јони на сребро (Ag+) во домашни услови (познат како Сребрена вода). 
Детални информации...Ултратон еко перална МС-2000М

1.790 ден.


Ултразвучна направа за перење на алишта 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»
Резултати 1 - 2 од 2