Wartmann

Wartmann дехидратори Производител: Wartmann Холандија


Wartmann Dehydrator, дехидратор, 6 полици, иноксен, WM 2206 DH

15.000 ден.


Куќиште од нерѓосувачки челик. Температурен опсег од 25°C до 90°C. Вкупна површина на сушење 0,5 m². 
Детални информации...