ParaFlexx Premium, подлошки за дехидратор со 4 полици

Цена: 540 ден.


Прашајте нè за овој производ


  • Димензии: 28 cm х 28 cm.
  • Без Бисфенол-А
  • Суперфлексибилни
  • Нелепливи
  • Погодни за овошни палачинки, ролнички, крекери и слично
  • Едноставни за чистење и погодни за повеќекратна употреба
  • Можат да се користат и за печење
  • Посебно дизајнирани за моделите на Excalibur