ParaFlexx Premium, подлошки за дехидратори со 5, 9, 10 полици

Цена: 700 ден.


Прашајте нè за овој производ


  • Димензии: 35,5 cm х 35,5 cm.
  • Без Бисфенол-А
  • Суперфлексибилни
  • Нелепливи
  • Погодни за овошни палачинки, ролнички, крекери и слично
  • Едноставни за чистење и погодни за повеќекратна употреба
  • Можат да се користат и за печење
  • Посебно дизајнирани за моделите на Excalibur