Excalibur Dehydrator Cube 5 полици

Цена: 11.900 ден.


Прашајте нè за овој производ


  • Модел: ECB52BF
  • Боја: Црна/Сива
  • Број на полици: 5
  • Вкупна површина на полиците: 0,47м2
  • Термостат: Температурен опсег од 35°C до 74°C
  • Димензии: Висина 51cm х Ширина 42cm х Должина 22cm
  • Тежина: 3,6 kg
  • Гаранција: 1 години

Идеален за почетници во дехидрирање, семејства, ловџии итн.

Надворешното куќиште и внатрешниот материјал е поликарбонат.