Magimix Сет од 3 диска (Ondulе + Tagliatelle + Julienne)

Цена: 5.080 ден.


Прашајте нè за овој производ


Креативниот сет вклучува 3 дискови

  • диск Julienne за фино сечење на овошје и зеленчук може да се користи за рендање моркови, круши, краставици, компири, кромид и пиперки;
  • широк Julienne диск за подебело сечење на овошје и зеленчук е одличен за подебели ленти овошје или сечење стапчиња од целер и друг вид на зеленчук;
  • дискот Fluted со брановидни жлебови е идеален за многу тенко сечење на овошје и зеленчук за да се направи чипс, салати од мешан зеленчук, месо за карпачо и сл.

Сите дискови се направени од високо квалитетен нерѓосувачки челик и лесно се чистат.
Овој сет е компатибилен со 3200, 3200 XL, 4200, 4200XL, 5200, 5200XL и 5200 XL Premium Magimix процесорите за храна.