Magimix Мелница за блендер

Цена: 3.490 ден.


Прашајте нè за овој производ


ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Јаткасти плодови 100 гр.    
Кафе 80 гр.    
Бебешка храна 200 гр.    
Зачини 100 гр.    
Кромид 100 гр.    
Сушено овошје 100 гр.    
Сушени трошки 30 гр.    
Шеќер 200 гр.    
Варено месо 100 гр.    
Свежо месо 200 гр. на коцкичи од 2 см.    
Пармезан 80 гр. на коцкички од 2 см.