12 чекори до сурова храна + Зелено за здравје

Цена: 500 ден.


Прашајте нè за овој производ


Прочитајте дел од содржинатаПрочитајте дел од содржината на „12 чекори до сурова храна“

Прочитајте дел од содржинатаПрочитајте дел од содржината на „Зелено за здравје“

Двете книги на Викторија Бутенко, „12 чекори до сурова храна“ и „Зелено за здравје“, се надополнуваат меѓусебно водејќи ве на вашиот пат кон здравата исхрана.

Можете да ја искористите оваа единствена можност за попуст на комплетот, која е со ограничено времетраење.