Kuvings Додаток за Смути и Сладолед, за B6000

Цена: 1.700 ден.


Прашајте нè за овој производ


Одговара на моделот B6000.

Додаток за смути
Оваа цедалка е со покрупно сито па сокот е покашест и со побогата текстура.

Додаток за сладолед
Овој додаток е за правење мазни текстури како што се сладоледи, путери, пиреа....