Lansinoh собирач на млеко

Цена: 880 ден.


Прашајте нè за овој производ


Додека се дои бебето или се одмолзува едната града, вообичаено е од другата да истекува по малку млеко.

  • Lansinoh собирачот на млеко е создаден за да ја зачувате секоја капка млеко од вашите гради.
  • Лесен, преносен и доволно мал за секојдневна, дискретна употреба.
  • Едноставно може да се собира вишокот млеко од едната дојка додека на другата се дои бебето или ја одмолзувате.
  • Без BPA и BPS, 100% силикон кој може да се пере во машина за садови на горната полица.
  • Одговара на сите гради.
  • Собира до 100мл. млеко.

Бидејќи млекото ја менува структурата како што напредува доењето, препорачуваме собраното мелко да се помеша со одмолзеното за обезбедите максимум квалитет за вашето бебе.

Пред првата употреба може да се стерилизира во провриена вода на 100°С.

Начин на употреба

Lansinoh собирач на млеко

Погледнете ги останатите производи на Lansinoh