Lansinoh влажни марамици со ланолин (80 парчиња)

Цена: 260 ден.


Прашајте нè за овој производ


Специјално развиени за бебиња и мајки кои дојат.

Служат за нежно и темелно чистење на бебињата и градите на доилките.

Содржат ланолин за заштита на чувствителната бебешка кожа.

Не содржат алкохол!

Погледнете ги останатите производи на Lansinoh