Vitamix Explorian E310

Цена: 38.500 ден.


Прашајте нè за овој производ


Опис на производот:

 • Vitamix Explorian е практичен и издржлив.
 • Со перформансите е идентичен како и другите модели на Vitamix, па ќе ги задоволи сите потреби како: смути, супа, намаз, сос, путер, сладолед итн.
 • Едноставен за чистење.


Команди:

 • Десно копче за вклучување
 • Среден потенциометар за менување брзина од 1000 до 37000 вртежи во минута
 • Лево копче за пулсно блендирање


Спецификации:

 • Мотор: 2.0 ks (1200W)
 • Сад: 1.4 L
 • Гаранција: 5 години
 • Потекло: САД


Пакетот содржи:

 • Блендер
 • Сад за влажна обработка 1.4 L
 • Рачка за обработка
 • Книга со рецепти