Vitamix Ascent Сад 2.0L (интерлок), со Нож за мокра обработка

Цена: 15.500 ден.


Прашајте нè за овој производ


Сад за влажна обработка 2L
Нископрофилен со интерлок детекција соодветен за моделите од серијата Ascent
Направен од Eastman Tritan Copolyester кој не содржи Bisphenol A
Сечила за влажна обработка
Комплет со капаче
Одличен сад кој стандардно е вклучен со секој нов Vitamix Ascent.