Вреќичка за цедење

Цена: 500 ден.


Прашајте нè за овој производ


Вреќичка за цедење со широк отвор на врвот – ги ослободува вашите раце за да можете да ја истурате течноста, да ја притиснете вреќичката и лесно да процедите.
Оваа вреќичка може да се користи за растителни млека од лешници, бадеми, ореви... како и за процедување на густите блендирани сокови доколку сакате да добиете бистар сок.
Ова е многу полесно отколку да користите цедалка.
Се суши брзо и може да се употребува одново и одново.
Димензии на вреќичката: 22х30 цм.

Вреќичка за цедење