Повеќе од блендер

Vitamix

Максимум од храната!

Vitamix Ascent

10 години гаранција на мотор

од 34 500 ден.

Здравје

Невотон Јонизатор

за добивање Сребрена Вода

Јонизатор за Сребрена Вода

во домашни услови

7500 ден.

Стевиа - SteviaSweetLeaf Sweetener® во форма на прав, е ЕДИНСТВЕНАТА комплетно природна алтернатива на шеќерот и вештачките засладувачи направени од човекот, која е со 0 калории, 0 хемикалии, 0 јаглехидрати, 0 гликемиски индекс. Консумирањето стевиа, и покрај благиот вкус, не придонесува за покачување на нивото на шеќерот во крвта, па затоа таа е безбеден засладувач за сите дијабетичари, за секој што внимава на својата телесна тежина, како и за сите оние кои се грижат за своето здравје.

Повеќе...

bottled-water...Оваа информација треба да ја знае секој и таа може да претставува продолжување на нечиј живот. Користете шишиња од стакло, а не пластични! Нека секој кој има жена, ќерка, пријателка или девојка го знае ова! Не ставајте пластични шишенца во микробрановата печка! Не замрзнувајте вода во пластични шишиња! Не поставувајте храна во најлонски кеси во микробранова печка! Диоксините се хемикалии кои причинуваат рак, особено на дојката...

Повеќе...

Одбрани

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Kuvings Додаток за Смути и Сладолед, за B6000
Kuvings Додаток за Смути и Сладолед, за B6000
1.700 ден.

Magimix Мелница за блендер
Magimix Мелница за блендер
3.490 ден.