Vitamix Ascent A3500i

Цена: 64.500 ден.


Прашајте нè за овој производ


Опис на производот:

 • Vitamix ASCENT A3500 е вистинско чудо на технологијата. Со прекрасен елегантен дизајн и моќ за обработка на намирниците до совршенство. Се вклопува во секоја кујна. Vitamix одработи максимално за да ги спои функционалноста на уредот со современите технолошки достигнувања.
 • Апаратот е опремен со дополнителни сензори така што буквално знае кој сад го користите и соодветно ја прилагодува силата на моторот.
 • Сите квалитети на Vitamix ASCENT серијата ги има и овој модел. Садот има магнетен осигурувач па уредот не може да стартува без да е ставен капакот на садот.
 • Со изборот на Vitamix ASCENT A3500 добивате современ пријател во кујната со кој ќе имате прекрасно чувство на исклучително задоволство.


Команди:

 • Десно копче за вклучување
 • Среден потенциометар за менување брзина од 1000 до 37000 вртежи во минута и пет програми: смути, супи, намази, сладоледи и чистење
 • Лево копче за пулсно блендирање


Спецификации:

 • Мотор: 2.2 ks (1400W)
 • Сад: 2 L
 • Гаранцијаа: 7 години
 • Потекло: САД


Пакетот содржи:

 • Блендер
 • Сад за влажна обработка 2.0L (смути, путери, намази, супи, паштети)
 • Рачка за екстремно моќна обработка
 • Книга со рецепти