Vitamix Tritan 0.9L, Сад со нож за сува обработка

Цена: 12.400 ден.


Прашајте нè за овој производ


Сад за сува обработка 0.9L
Сад за сува обработка направен од Eastman Tritan Copolyester кој не содржи Bisphenol A
Сечила за сува обработка
Комплет со капаче
Бесплатен готвач „Цели зрна“
Одличен додаток за ефикасно мелење на цели зрна, ориз, житарки и за месење тесто за леб.