Vitamix Ascent A2300i - црн

Цена: 54.600 ден.


Прашајте нè за овој производ


Опис на производот:

 • Vitamix ASCENT 2300 е модел со рачни команди и со прекрасен дизајн. но не заостанува во перформансите па со него можете без потешкотии да правите сè што ќе ви текне. Vitamix одамна докажа дека не е само уред за правење кашички туку е многу повеќе од блендер.
 • Vitamix ASCENT 2300 го зменува некогашниот TNC 5200 модел кој потврди дека и со пониска цена се добива врвен и незаменлив квалитет.
 • Ако размислувате кој модел да го купите, а сепак ви е важна и цената, тогаш Vitamix ASCENT 2300 е модел за вас. Ќе ги добиете проверените квалитети и перформанси на Vitamix по попристапна цена.
 • Сите квалитети на Vitamix ASCENT серијата ги има и овој модел. Садот има магнетен осигурувач па уредот не може да стартува без да е ставен капакот на садот.


Команди:

 • Десно копче за вклучување
 • Среден потенциометар за менување брзина од 1000 до 37000 вртежи во минута
 • Лево копче за пулсно блендирање


Спецификации:

 • Мотор: 2.2 ks (1400W)
 • Сад: 2 L
 • Гаранција: 7 години
 • Потекло: САД


Пакетот содржи:

 • Блендер
 • Сад за влажна обработка 2.0L
 • Рачка за обработка
 • Книга со рецепти