Лупач на јаболки

Цена: 950 ден.


Прашајте нè за овој производ


Кога ја вртите рачката, запчаниците се придвижуваат и ја лупат лушпата од јаболко и круша многу брзо оставајќи ја во едно парче. Особено се погодни за тие што треба да лупат многу јаболка. Кога ќе завршите со процесот на лупењето, свртете го копчето надолу за да се ослободи излупеното овошје. Ова е безбеден уред каде корисниците го избегнуваат допирањето на сечилото додека трае лупењето. Заоблената форма лесно се држи, особено со влажна дланка. Гумената подлога на основата овозможува направата да се залепи на мазни површини така што лупењето може да се изведе со една рака.