Ancient Minerals - Магнезиум масло во спреј 237ml.

Цена: 1.050 ден.


Прашајте нè за овој производ


Број 1 најпрепорачливо магнезиум масло во светот. Лесно нанесување во практичен спреј. Најефикасен метод за враќање на нивото на магнезиум во клетките. Највисока концентрација на заситеност и најбрзата можна апсорпција на магнезиум. Растворливо во вода, може да се разреди за лица со чувствителна кожа.

Начин на употреба:За најдобри резултати, нанесете поголема количина и добро втријте во чиста кожа на телото, нозете или рацете. Избегнувајте чувствителни делови и ципи. Исплакнете го или избришете го после 20 минути по желба. Нормално е да се осети пецкање на почетокот на користење.

Состојки:Вода, магнезиум хлорид (и олигоминерали во прочистена вода). Ниво на магнезиум: 100 mg магнезиум на 1 ml / 6 прскања.