Lansinoh рачна пумпа за доилки

Цена: 2.900 ден.


Прашајте нè за овој производ


Lansinoh рачната пумпа е направена од 100% полипропилен без бисфенол-А,  пластика која се претпочита за чување на мајчиното млеко. Со уникатно ComfortSeal™ перниче, практична рачка и лесен дизајн, пумпата е удобна и лесна за употреба. Компактниот дизајн овозможува лесна употреба со една рака и дискретна преносливост, а во исто време е лесна за склопување, за употреба и чистење.

 • Удобна
  Уникатното ComfortSeal™ перниче, обезбедува сигурно и удобно впивање за безбедно приспособување и побрз проток на млекото.
 • Безбедна
  100% без бисфенол-А и може да се чисти во машина за садови
 • Практична
  Практичната рачка не го оптоварува рачниот зглоб, овозможувајќи ефикасно пумпање со една рака за лесно имитирање на ритамот на бебешкото доење.
 • Преносливост
  Компактна големина, тивка и многу лесна, пумпата може да се склопи за помалку од минута.
 • Ефикасна
  Брза, нежна, удобна – без потреба од батерии или електрична енергија. Соодветна заштита и држач за шишиња кои го спречуваат истурањето и ја заштитуваат пумпата од нечистотии за време на патување.
 • Стандардна големина
  Ви овозможува да го испумпате млекото во скоро сите бебешки шишиња.
 • Гаранција
  1 година.

Погледнете ги останатите производи на Lansinoh