Lansinoh повеќекратни подлошки за гради

Цена: 650 ден.


Прашајте нè за овој производ


Lansinoh повеќекратните подлошки за гради се суперапсорбирачки и супермеки, ги спречуваат непријатните истекувања и можат да се преперуваат.

  • Нежни дури и за најчувствителната кожа.
  • Уникатна форма со незабележливи линии што ги прави многу дискретни.
  • Специјален состав кој брзо впива и се суши – нема веќе дамки од млеко.
  • Повеќекратни подлошки за гради кои можат да се перат во машина на 40°С во вреќичката за перење која ја добивате во пакувањето.
  • Лесни за користење.

Исперете ги по секоја употреба, најдобро во нивната вреќичка за перење.

Се перат во машина на 40°С без омекнувачи или белило. Сушете ги природно. Не ги пеглајте. Не користете хемиско чистење.

Состав: преден дел: 100% Polyester; внатре: 80% Bamboo Viscose, 20% Polyester. заден дел: 100% Polyester со TPU.

Не треба да се перат пред првата употреба.

Погледнете ги останатите производи на Lansinoh