Wartmann Dehydrator, дехидратор, 6 полици, иноксен, WM 2206 DH

Цена: 15.000 ден.


Прашајте нè за овој производ


Новиот модел на Wartmann дехидраторот со 6 полици има двојни ѕидови па на тој начин се штеди енергија.

Wartmann дехидраторот со 6 полици ви овозможува сушење на храната на температура од 35°C што ги задоволува сите услови за сурова храна и зачувување на хранливите вредности. Инаку има регулација на тепературата од 25°C до 90°C.

Направен е од висококвалитетен нерѓосувачки челик и издржливо стакло.

Внатре има и светло за полесно да го следите процесот на сушење.

Контролната плоча се наоѓа од предната страна.

Wartmann Dehydrator, дехидратор, 6 полици, иноксен, WM 2206 DH – спецификации:

 • Сила: 500W
 • Напон: 220-240 V ~ 50 Hz
 • Куќиште: нерѓосувачки челик
 • Број на полици: 6 метални решетки со димензии 28 cm x 30 cm
 • Тацна за собирање течности: една, без BPA
 • Термостат: од 25°C до 90°C
 • Тајмер: временски опсег од 30 минути до 72 часа
 • Најголема носивост на една решетка: до 1 килограм
 • Димензии: 28,5 cm(В) x 34,5 cm(Ш) x 39,5 cm(Д)
 • Вкупна површина на сушење: 0,5 m²
 • Гаранција: 2 години
 • Производител: Wartmann Холандија