Lansinoh двојна електрична пумпа за доилки

Цена: 9.400 ден.


Прашајте нè за овој производ


Технологија Custom Expression™ за Максимален проток на млеко

Специјално дизајнирана за да постигне максимален проток на млеко, додека во исто време, најдобро што може, го имитира природниот ритам на бебешкото цицање. Технологијата Custom Expression™ овозможува 2 фази - за брза и бавна стимулација, кои можат да се приспособат на индивидуалната потреба и удобност на мајката.

  • ComfortFit™ перничиња за удобно и безбедно приспособување на градите
  • Копче за брза промена на фазите
  • Посебни нивоа за брзина и впивање (8 поставки за впивање и 6 за брзина)
  • Гаранција: 1 година.

Копче за брза промена на фазите

Нашето специјално копче за брза промена и овозможува на мајката лесно да ги промени соодветните фази. Ќе ви биде од корист ако вашето млеко се испумпа пред поставеното време од 2 минути или едноставно, доколку сакате да ја одминете првата фаза. Некои мајки можат и повеќепати да го користат копчето,  доколку се намали млекото за време на пумпањето.

  • LCD екран, лесно читлив
  • Лесно за употреба и чистење
  • Лесен и пренослив дизајн
  • За долгорочна дневна употреба, дома или надвор
  • Со електрична енергија или на батерии

Заштита од враќање на млекото

Lansinoh е специјално дизајнирана пумпа која го спречува враќањето на млекото во цевката и пумпата, и служи за подобра хигиена и полесно чистење. Дизајнирана за долгорочна дневна употреба, дома или надвор од дома, Lansinoh пумпата може да се користи со батерии или електрична енергија, и секако не содржи бисфенол-А (BPA - Бисфенол-А, органска супстанца која се содржи во пластиката и е штетна за човековото здравје).

Добијте го млекото за многу пократко време!

Погледнете ги останатите производи на Lansinoh