Excalibur Dehydrator 9 полици со дисплеј, црн

Цена: 30.400 ден.


Прашајте нè за овој производ


 • Модел: 4948CDFB
 • Боја: Црна
 • Број на полици: 9
 • Димензии на полица: 35.5cm x 35.5cm
 • Вкупна површина на полиците: 1.39м2
 • Термостат: Температурен опсег од 35°C до 74°C
 • Тајмер: Временски опсег од 0 до 48 часа
 • Дигитален дисплеј
 • Работен напон: 220V
 • Моќност на грејач: 600W
 • Вентилатор: 18cm
 • Димензии: Висина 34cm х Ширина 43cm х Должина 48cm
 • Тежина: 10.2 kg
 • Гаранција: 2 години
 • Произведен во САД

Водечка индустриска машина за проток на воздух и материјали. Идеален за семејства, ловџии, занаетчии, за домашен бизнис за дехидрирање итн.

Надворешното куќиште и внатрешниот материјал е поликарбонат.

Вклучува патентирана технологија Parallex™ на хоризонтален проток на воздух и Hyperwave™ технологија на променливост, најефикасната комбинација за сушење/греење на пазарот.

26-часовниот тајмер ви овозможува да го наместите и да заборавите на него. Уредот автоматски се исклучува кога наместеното време ќе измине.

Прилагодлив термостат од 41°C до 74°C. Рангот на температурата е доволно низок за да се зачуваат активните ензими во овошјето и зеленчукот. Исто така, овој ранг на температура е доволно висок за да ги достигне стандардите за безбедност за сушење на месо.