Попусти на одредени артикли со ограничени количини и преостанат рок на употреба до 6 месеци

Артикли со попуст над 50%

Црна хималајска сол – Кала Намак, ситна, 1000 гр. Црна хималајска сол – Кала Намак, ситна, 1000 гр. 470 ден.
160 ден.
Заштеда: 310 ден.
Црна хималајска сол – Кала Намак 2 +1, ситна, 3000 гр. Црна хималајска сол – Кала Намак 2 +1, ситна, 3000 гр. 330 ден.

Артикли со попуст 50%

Артикли со попуст 40%

Хималајска кристална сол, ситна 2+1, 3000 гр. Хималајска кристална сол, ситна 2+1, 3000 гр. 330 ден.

Артикли со попуст 30%

Артикли со попуст 25%

Артикли со попуст 20%

Хималајска кристална сол, ситна, 1000 гр. Хималајска кристална сол, ситна, 1000 гр. 190 ден.
160 ден.
Заштеда: 30 ден.
Хималајска кристална сол, парчиња 4 см., 1000 гр. Хималајска кристална сол, парчиња 4 см., 1000 гр. 190 ден.
160 ден.
Заштеда: 30 ден.
Хималајска кристална сол, гранули 4-6 мм., 1000 гр. Хималајска кристална сол, гранули 4-6 мм., 1000 гр. 190 ден.
160 ден.
Заштеда: 30 ден.
Лупач на јаболки Лупач на јаболки 950 ден.

Артикли со попуст 15%

Артикли со попуст 10%

Артикли со попуст 5%

Актуелните попусти не важат за купување артикли на рати!