Hurom H-AI - платинум

Цена: 37.000 ден.


Прашајте нè за овој производ


Голем отвор за ставање и ненасечкани намирници. Самиот горен сад има и мал сврдел за сечкање на намирниците.

Исто така отпадот паѓа веднаш под сврделот, па попогоден за коренести плодови.

Спецификации:

  • Капацитет: 500 ml
  • Димензии: 160(Д) x 296(Ш) x 435(В) mm
  • Број на вртежи: 60 во минута
  • Сила на моторот: 150 W
  • Тежина: 6,4 kg
  • Должина на кабелот: 1,4 m
  • <