Hurom H200 - сив титаниум

Цена: 35.300 ден.


Прашајте нè за овој производ


  • Hurom H200 е нова генерација со голем сад каде можете да ставате и цели продукти.
  • Има нов вид на сита кои многу лесно се чистат.
  • Складен дизајн
  • Исцеден со само 43 вртежи во минута вашиот сок ќе задржи повеќе хранливи состојки и ќе има свеж, природен вкус.