Hurom H320N - титаниум сив

Цена: 39.500 ден.


Прашајте нè за овој производ


Овој соковник за два месеци од појавувањето стана best buy меѓу соковниците со ладно цедење.

Специфичен е по преткомората која сама ги ситни намирниците. Нејзиниот отвор е со широчина од 136 mm, па можете да ставате цели јаболки или портокали без сечкање.

На капакот на преткомората има дополнителен отвор низ кој можете да додавате состојки во тек на работењето.

Спецификации:

  • Тежина: 9 kg
  • Димензии: 24,8 × 22,3 × 46,2 cm
  • Материјал: BPA FREE
  • Сила на моторот: 200 W
  • Број на вртежи: 50 во минута
  • Содржина на пакетот: Основа (мотор), преткомора, комора, Ultem сврдел, прстен со ротирачки метлички, сито за бистар сок, сито за густ сок, сад за сок, сад за пулпа, книга со рецепти, четка за чистење, потиснувач