Magimix Gelato Expert

Цена: 40.790 ден.


Прашајте нè за овој производ


3 програми за 100% домашни и 100% успешно направени смрзнати наслади. Има и експертски мод, за истакнување на креативноста.

Апарат за сладолед magimix gelato
Итал./Трад./Granité
Апарат за сладолед magimix gelato
Вградено ладење
Апарат за сладолед magimix gelato
Чување 2 часа
Апарат за сладолед magimix gelato
Експерт мод
СТАНДАРДНИ ДОДАТОЦИ
magimix gelato
Преносен сад
овозможува полесна подготовка. Капацитет 2 литри.
magimix gelato
Фиксен сад
иноксен сад за подготовка. Капацитет 2 литри.
magimix gelato
Капак
за да се спречи топење.
magimix gelato
Книга со рецепти
85 рецепти за разни сладоледи, сорбети.
magimix gelato
Шпатула
за лесно вадење на подготвеното.
 
magimix gelato
Сечило за преносен сад
се користи со преносниот сад.
magimix gelato
Сечило за фиксен сад
за мазни подготовки, се користи со фиксниот сад.
magimix gelato
Дозирка
за дозирање на препорачаното ниво потребно за одржување температура меѓу садовите.
magimix gelato
Бесплатна апликација
Сите наши рецепти достапни за мобилен и таблет.
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
3 програми Италијански/Традиционален/Granité    
Италијански лесен сладолед    
Традиционален сладолед, сорбет, смрзнат јогурт    
Granité освежителен сорбет    
Експертски мод рачна контрола    
Чување зачување на структурата на одредена температура    
Пауза за проверка на текстурата    
   
Фиксен сад 2 литри    
Преносен сад 2 литри    
   
Капацитет на обработка      
Сладолед 1 L    
Сорбет и Granité 1.3 L    
   
Дел за ладење вграден    
Лесен за користење 1 копче = 1 функција    
       
Моќност 180 W    
Гаранција 1 година    
Димензии (В х Д х Ш) 260 x 290 x 370 мм    
Тежина 10.9 кг    
Произведено во Франција