Hurom H100 - платинум

Цена: 29.700 ден.


Прашајте нè за овој производ


  • Hurom H100 е нова генерација со едноставно чистење.
  • Доаѓа со три сита па можете да бирате помеѓу бистар и густ сок или сладолед.
  • Складен дизајн
  • Исцеден со само 43 вртежи во минута вашиот сок ќе задржи повеќе хранливи состојки и ќе има свеж, природен вкус.