Excalibur

Подредување:

Excalibur Dehydrator 4 полици

13.900 ден.
12.510 ден.
Заштеда: 10%


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...Excalibur Dehydrator 5 полици со тајмер, црн

20.900 ден.
18.810 ден.
Заштеда: 10%


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...Excalibur Dehydrator 5 полици со дисплеј, црн

22.700 ден.
20.430 ден.
Заштеда: 10%


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...Excalibur Dehydrator 5 полици со тајмер, бел

20.900 ден.
18.810 ден.
Заштеда: 10%


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...Excalibur Dehydrator 5 полици, иноксен, со тајмер, инокс

31.900 ден.
28.710 ден.
Заштеда: 10%


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...Excalibur Dehydrator 9 полици со тајмер, црн

24.600 ден.
22.140 ден.
Заштеда: 10%


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...Excalibur Dehydrator 9 полици со дисплеј, црн

26.400 ден.
23.760 ден.
Заштеда: 10%


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...Excalibur Dehydrator 9 полици со тајмер, бел

24.600 ден.


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...Excalibur Dehydrator 9 полици, иноксен, со тајмер, инокс

36.800 ден.


Лесно и практично до: сушено овошје и зеленчук, здрави овошни ролати, лековити билки и зачини, здрав домашен јогурт, без адитиви и конзерванси. Нема повеќе нездрава храна! 
Детални информации...Excalibur Dehydrator 10 иноксни полици, иноксен со тајмер, инокс

66.900 ден.
60.210 ден.
Заштеда: 10%


Совршено ќе се вклопи во секоја кујна и ќе ви овозможи подготовка и на најзахтевните сурови деликатеси! 
Детални информации...ParaFlexx Ultra,силиконски подлошки за дехидратор со 4 полици

730 ден.


Нелепливи, безмирисни подлошки кои можете да ги користите дури и како подлога за печива. Лесно се одржуваат. 
Детални информации...ParaFlexx Ultra,силиконски подлошки за дехидратори со 5, 9, 10

800 ден.


Нелепливи, безмирисни подлошки кои можете да ги користите дури и како подлога за печива. Лесно се одржуваат. 
Детални информации...ParaFlexx Premium, подлошки за дехидратор со 4 полици

730 ден.


Нелепливи, безмирисни подлошки кои можете да ги користите дури и како подлога за печива. Лесно се одржуваат. 
Детални информации...ParaFlexx Premium, подлошки за дехидратори со 5, 9, 10 полици

800 ден.


Нелепливи, безмирисни подлошки кои можете да ги користите дури и како подлога за печива. Лесно се одржуваат. 
Детални информации...Пластична мрежичка за дехидратори со 4 полици

300 ден.


Пластична мрежичка. 
Детални информации...Пластична мрежичка за дехидратори со 5, 9, 10 полици

360 ден.


Пластична мрежичка. 
Детални информации...Иноксна полица за дехидратори со 5, 9, 10 полици

1.150 ден.


Иноксна полица за професионална употреба. 
Детални информации...Пластична полица за дехидратори со 4 полици

420 ден.


Пластична полица. 
Детални информации...Пластична полица за дехидратори со 5, 9, 10 полици

480 ден.


Пластична полица. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»


Прикажи #  
Резултати 1 - 19 од 19

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator